Важливий етап розвитку бібліотечної справи дореволюційної Миргородщини припадає на останню чверть Х

суботу, 28 вересня 2019 р.

                             
Приємною подією в літературному житті нашої Миргородщини цього року став вихід друком книги «Стежками долі». Її автором є голова Попівської сільської ради Василь Іванович Ошека. Сторінки цього літературно-художнього видання розповідають про історію села Попівки. Особливою цю книгу робить те, що історичні події описані на прикладі людських доль, земляків автора.   
         Презентація книги відбулася 15 вересня 2019 р. у Попівському сільському клубі під час святкування Дня села.

 Зі словами привітання виступила начальник відділу культури і архіву Миргородської РДА Наталія Василівна Халдай, яка відзначила, що Попівка – село багате на незвичайних, працьовитих людей, які своїми ділами, вчинками прославили рідний край.
 За талант, за життєвий роман подякувала Василя Івановича та побажала йому творчого натхнення провідний бібліотекар Миргородської центральної районної бібліотеки Людмила Ігольніцина
Сільський голова представив свій твір присутнім і кілька примірників подарував центральній районній і сільській бібліотекам.

  Отже, запрошуємо всіх разом з попівчанами пройтися стежками долі, розділити з ними радість і горе, зануритися у їхні турботи і переживання.






Людмила Ігольніцина, провідний бібліотекар
відділу обслуговування Миргородської ЦРБ    

Немає коментарів:

Дописати коментар