Важливий етап розвитку бібліотечної справи дореволюційної Миргородщини припадає на останню чверть Х

середу, 21 листопада 2018 р.

               В гостях села Попівки Павло Дворський
          До Дня працівників сільського господарства  у Попівському сільському будинку культури
відбувся святковий концерт за участі відомого співака, композитора, народного артиста України, душі української пісні Павла Дворського та його синів Вячеслава і Павла.
У їхньому виконанні звучали пісні: "Стожари", "Смерикова хата", "Писанка", "Горнусь до тебе, Україно", "Червона рута" та інші. Глядачі бурхливими оплесками та щирими посмішками дякували артистам. Велика подяка за незабутнє подароване свято організатору директору ТОВ "Батьківщина - Нива" Миколі Віташу.
Перш ніж розпочати концертну програму на гостину до бібліотеки завітав Павло Дворський. Вдалося поспілкуватися з гостем і більше дізнатися про нього. Павло Ананійович народився і виріс в селі, тому добре знає ціну сільської праці. Він - нелише відомий співак, народний артист України, композитор а ще й майстер спорту з настільного тенісу. У його концертному репертуарі, як співака і композитора, понад 120 творів. Професійно грає на акордеоні, губній гармошці, трубі, баяні. Любить книгу і коли має вільну хвилину обов'язково читає.

Артист побажав: "Нехай та пісня, що звучить у ваших світлицях, у ваших родинах, гуртує Вас, надихає на добрі справи, вселяє віру у перемогу і краще майбутнє нашої держави. Хай буде мир. Хай діти і молодь тягнуться до знань, до книги, багато читають, відвідують бібліотеку, зростають патріотами, розумними та кмітливими."
Як писав Микола Бакай:
"Будуймо храм, духовний храм,
Щоб жили діти і онуки,
Будуймо храм, щоб разом нам
Дійти до злагоди і злуки.
Будуймо храм, високий храм
Під мирним небом України
Будуймо храм, щоб жити нам
В одній згуртованій родині."

Немає коментарів:

Дописати коментар